...

Η Σχολή

dscn0041.jpg

Καλώς ήλθατε στη Σχολή Οδηγών
Μαγριπλής Ιωάννης

Η σχολή βρίσκεται στο κέντρο του Ηρακλείου στην Αθηνάς 5 κοντά στο εργατικό κέντρο, κοντά στις στάσεις λεωφορείων, στα ΚΕΠ και στους συνεργαζόμενους Γιατρούς.
Η σωστή και πλήρη εκμάθηση θεωρητικών αλλά και πρακτικών μαθημάτων είναι αυτό που χαρακτηρίζει την ποιότητα εκπαίδευσης της σχολής.
Με αίθουσα θεωρητικών μαθημάτων πλήρως εξοπλισμένη με εποπτικά μέσα, όπως πίνακες σημάτων, οθόνες Η/Υ σε κάθε μαθητή μέσω δικτύου, μηχανικά μέρη του αυτοκινήτου και κινητήρα σε τομή.
Η παρουσίαση των θεωρητικών μαθημάτων γίνεται στην αίθουσα της σχολής με τη βοήθεια του power point. Η παρουσίαση έχει σχηματιστεί και διαμορφωθεί από το δάσκαλο της σχολής στα μέτρα και στις ανάγκες του κάθε μαθητή, γίνεται επεξήγηση και ανάλυση της κάθε ερώτησης έτσι ώστε όταν ο μαθητής τελειώσει τα θεωρητικά να είναι έτοιμος με λίγο διάβασμα να δώσει με επιτυχία στα θεωρητικά.

View the embedded image gallery online at:
http://www.magriplis.gr/profile.html#sigProIdb99cb4162a

Το πρακτικό μέρος γίνεται στις περιοχές που έχουν υποδειχθεί από την Διεύθυνση μεταφορών αλλά και σε όλο το οδικό δίκτυο με υπευθυνότητα και υπομονή έτσι ώστε να γίνει κατανοητή η τεχνική οδήγησης για να μπορεί ο μαθητής όχι μόνο να επιτύχει στις εξετάσεις αλλά να βγει σωστός και συνεπής οδηγός στον δρόμο.

Υπάρχει αίθουσα αναμονής με TV και κουζίνα για την άνετη αναμονή όσων έρχονται από μακριά έως ότου γίνει το μάθημα και την αποχώρηση τους από τη σχολή.

View the embedded image gallery online at:
http://www.magriplis.gr/profile.html#sigProIde174703e05

Σκοπός και πολιτική της σχολής είναι να μάθει στους υποψήφιους οδηγούς την σωστή τεχνική οδήγησης, τις έκτακτες καταστάσεις αλλά και την σωστή εκμάθηση του Κ.Ο.Κ. και της κυκλοφοριακής αγωγής, όχι μόνο για να περάσουν τις εξετάσεις αλλά για να αποκτήσουν και τα απαραίτητα εφόδια στη συνέχεια της οδήγησης τους, κρατώντας παράλληλα ένα χαμηλό κόστος χωρίς να χαλάμε την ποιότητα εκπαίδευσης.
Ο δάσκαλος της σχολής Μαγριπλής Ιωάννης εγγυάται και είναι σίγουρος για την σωστή εκπαίδευση σας.

Επικοινωνία

  • Τηλ.: 2810285639
  • Κιν.: 6944 380538
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Διεύθυνση: Αθηνάς 5, πίσω από το 3ο Γυμνάσιο, Ηράκλειο